Terugblik op ons gouden jubileum

Wat een onvergetelijke dag!

Afgelopen 5 september vierden we ons 50-jarig jubileum, en het was een groot succes.

De Stadshaven Brouwerij vormde het perfecte decor voor dit bijzondere feest. Het was een prachtige zomerse dag, zodat we op de locatie ook van de mooie terrassen gebruik konden maken.

Vrienden, familie, ambassadeurs en collega’s waren aanwezig om het jubileum te vieren. De sfeer was top en werd nog extra versterkt door onze gastheer en DJ Jorrit ter Braak, die de avond aan elkaar praatte en een boeiend interview hield met Jan Houweling, directeur en architect van ons bureau.

Aan het eind van dit interview werd onze nieuwe bedrijfsfilm gelanceerd, die perfect laat zien waar Houweling Architecten voor staat. Wij ontwerpen voor mens, dier en planeet, duurzame gebouwen in diverse bouwstijlen, met als doel het overtreffen van verwachtingen en het creëren van een wow-effect.

Halverwege wist de gastheer de spanning erin te houden met een verrassende quiz, die voor veel plezier zorgde. Het walking dinner met heerlijk eten maakte de avond compleet.

Na afloop ontving iedereen een insectenhotel, een mooi symbool van ons streven naar duurzaamheid en het bevorderen van de biodiversiteit in de eigen omgeving. Als bureau dat duurzame panden ontwerpt, willen we met deze insectenhotels laten zien wat wij doen en hoe we bij kunnen dragen aan een groenere toekomst.

Iedereen ontzettend bedankt voor jullie aanwezigheid, gezelligheid, cadeaus en voor de bijdragen aan de goede doelen die we als cadeau tip hadden gegeven, Stichting Taai en Woord en Daad. De opbrengst hiervan zullen we op een later moment nog bekendmaken.

We kijken terug op een onvergetelijke avond.

Bekijk onze aftermovie via YouTube of Instagram.

2024-09-19T12:09:31+02:00