Welkom op het High Style Event 2024

Van Waay Interieurs organiseert weer een tweedaags high class event. Wij zijn hier ook aanwezig en laten daar onze laatste projecten zien, naast andere exclusieve en excellente producten van diverse leveranciers uit de regio te midden van designmeubelen zoals Leolux, Montis en Rolf Benz.
Dat is waar het High Style Event 2024 bij Van Waay Interieurs voor staat.

Aanwezige leveranciers

Via een uitgestippelde route maakt u naast ons architectenbureau kennis met Anushka & Tea, BikePro (fietsen), De Knikker Keukens, Badkamers & Tegels, Fortune Coffee, Golfbaan Bentwoud, Hofstede Meerzigt (restaurant), Hooftman (Volvo), Ibrahim Tosun Maatkleding, Jens Haarden (haarden en kachels), Juweliershuys Van Veen Simons (horloges en sieraden), Mattone Bouwmeesters (exclusieve woningbouw), MD Service (domotica), Praalder (Bang & Olufsen), Redwell (infrarood verwarming), Sandoors (stalen binnendeuren), Sissinghurst (exclusieve buitenmeubelen), Van Bemmelen Outdoor (wintersport), Van Waay Interieurs (designmeubelen), Van Wijk Hoveniers en anderen.

High Style Event meer informatie

U bent op 11 en 12 oktober van harte welkom in de schitterende showroom van Van Waay aan het Verbreepark 27 in Benthuizen.
De openingstijden van het event zijn op vrijdag van 16.00 tot 20.00 uur en op zaterdag van 9.30 tot 17.00 uur. De entree is gratis.

Gedurende het High Style Event zijn er voor wat betreft de catering verschillende verwenmomenten. Op vrijdag zijn dat de High Wine & High Beer en op zaterdag de High Coffee & High Tea.
Kijk voor meer informatie op www.high-style-event-2024.nl.

Heeft u bouwplannen? Wij ontmoeten u graag bij het High Style Event 2024!

2024-10-01T11:54:46+02:00