Uitreiking cheques aan Stichting Taai en Woord en Daad

Voor ons gouden-jubileumfeest hebben we onze gasten gevraagd om, in plaats van cadeaus, een bijdrage te geven aan twee goede doelen: Stichting Taai en Woord en Daad. Dankzij de giften van onze gasten hebben we een mooi bedrag opgehaald, waardoor we onlangs twee cheques konden overhandigen aan deze organisaties.

Linsey Ruisch, bestuurslid stichting Taai, nam de cheque in ontvangst namens Taai en Arjen Bulk was aanwezig om de cheque namens Woord en Daad te ontvangen.

Waarom hebben we voor deze goede doelen gekozen?

Stichting Taai en Woord en Daad liggen ons na aan het hart. Stichting Taai omdat het een lokale organisatie is, terwijl Woord en Daad zich wereldwijd inzet voor mensen in nood.
Met deze donaties willen we zowel mensen dichtbij als ver weg ondersteunen.

Wat doen deze stichtingen

Stichting Taai zet zich in om wetenschappelijk onderzoek te ondersteunen naar de ziekte Cystic Fibrosis, kortweg CF en ook wel Taaislijmziekte genoemd.
Taai zet zich met hart en ziel in deze ziekte voor eens en voor altijd uit te bannen door financiële bijdragen te leveren aan baanbrekend onderzoek.
Door middel van diverse donateur wervende acties zamelt de stichting geld in om in samenwerking met artsen en wetenschappers onderzoek te financieren.

Stichting Woord en Daad werkt vanuit Bijbels perspectief al 50 jaar aan duurzame verandering voor mensen in armoede.
Toegang tot water is niet vanzelfsprekend. Binnen het programma ‘Duurzaam Water’ werkt Woord en Daad daarom aan toegang tot schoon water en een gezonde leefomgeving voor iedereen.

2024-10-14T12:21:40+02:00